top of page

DIENSTEN

AT YOUR SERVICE dienstencheques biedt verschillende diensten aan, nl. huishoudhulp, strijkhulp, retouches en nieuwkuis in de brede regio rond Pittem. Onze dienst voor huishoudhulp en strijkhulp werkt enkel met dienstencheques. Dienstencheques kan u aankopen via deze link. Wij prefereren elektronische dienstencheques.

HUISHOUDHULP

Wij kunnen u een poetsvrouw sturen vanaf 3u per 2 weken. 

STRIJKHULP

 

Op elke dag kunt u uw strijk binnenbrengen & na 3 tot 5 werkdagen terughalen.

RETOUCHES

 

We leggen bijvoorbeeld broeken in, steken ritsen, herstellen kledij, enz. 

DEPOT NIEUWKUIS

In het hoofdkantoor te Pittem kunt u ook terecht voor uw nieuwkuis. Cleaf komt langs op dinsdagochtend en vrijdagochtend. De meeste zaken heeft u met de volgende ronde terug.

DIENSTENCHEQUES

 

De prestaties van onze werknemers dient u te betalen met Dienstencheques. U betaalt 1 dienstencheque per gewerkt uur. Momenteel kost een dienstencheque 9 euro en is 20% per cheque aftrekbaar van uw personenbelasting. 

Daarbovenop betaald u 2 euro uurtoeslag vanaf 1 februari 2024 ter compensatie van de alsmaar stijgende personeelskosten.

 

Hoe inschrijven?

Eerst dient u zich in te schrijven op het systeem van de Dienstencheques. Eens u ingeschreven bent, dient u enkel een overschrijving te doen, telkens u dienstencheques wenst te ontvangen. Dit kan elektronisch of op papier, al hebben we de voorkeur voor elektronische.

Nog vragen? Contacteer ons gerust.

bottom of page