DIENSTEN

AT YOUR SERVICE dienstencheques biedt verschillende diensten aan, nl. huishoudhulp, strijkhulp, retouches en nieuwkuis in de brede regio rond Pittem en Oostrozebeke. Onze dienst voor huishoudhulp en strijkhulp werkt enkel met dienstencheques. Dienstencheques kan u aankopen via deze link. Wij prefereren elektronische dienstencheques.

HUISHOUDHULP

Wij kunnen u een poetsvrouw sturen vanaf 3u per 2 weken. 

STRIJKHULP

 

Op elke dag kan u binnenbrengen & na 2 à 3 dagen terughalen.

RETOUCHES

 

We leggen bijvoorbeeld broeken in, steken ritsen, herstellen kledij, enz. 

NIEUWKUIS

In het hoofdkantoor te Pittem kunt u ook terecht voor uw nieuwkuis. Rapid Supply komt langs op woensdagochtend vroeg en vrijdag in de vroege namiddag. De meeste zaken heeft u met de volgende ronde terug.

DIENSTENCHEQUES

 

De prestaties van onze werknemers dient u te betalen met dienstencheques. U betaalt 1 dienstencheque per gewerkt uur. Momenteel kost een dienstencheque 9 euro en is 30% per cheque aftrekbaar van uw personenbelasting. Wie geen belastingbrief dient in te vullen maar toch wil genieten van de aftrek, kan een belastingbrief aanvragen bij zijn/haar plaatselijk belastingkantoor.

 

Hoe inschrijven?

Vooreerst dient u zich in te schrijven op het systeem van de dienstencheques. Eens u ingeschreven bent, dient u enkel een overschrijving te doen, telkens u dienstencheques wenst te ontvangen.